Doula in Amsterdam

Voorbereiding op de geboorte

Als doula heb ik in de afgelopen 10 jaar inmiddels honderden ouders voorbereid op en begeleid tijdens de geboorte van hun kindje. Variërend van thuisbevallingen in bad tot medische inleidingen en (spoed)keizersnedes.

Juist de ervaring in alle verschillende settings, waaronder het begeleiden van medische geboortes in het ziekenhuis, maakt dat ik ouders kan voorbereiden op elk scenario. Zo kun je de rust bewaren in elke situatie en weet je (geboorte)partner je op de juiste manier te ondersteunen bij het proces van de geboorte.

Het volgen van een privé zwangerschapscursus, bij jou thuis, is de manier om jou in je kracht te zetten en vertrouwen te krijgen dat jij de bevalling aan kunt.

Mind, body én partner voorbereid

Met deze cursus krijg je het totaalpakket!

 

Onderwerpen die aan bod komen

Wat maakt deze privé zwangerschapscursus uniek?

De kosten voor een 3 uur durende prive cursus aan huis zijn 297 euro.

Deze prijs is inclusief BTW en wordt door een aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed. Ik kan je daar meer over vertellen via mail.
Ik ben werkzaam in de regio Amsterdam, Zaandam en de Bollenstreek. Wanneer ik buiten deze regio moet reizen reken ik een kilometervergoeding van 0,35 cent.

Boek hieronder direct een afspraak in mijn agenda in

“Ik was zwanger van mijn eerste kindje. Niet te geloven wat er dan allemaal op je af komt. Een borstvoedingscursus hier, voorlichting pijnbestrijding daar. Ik wilde goed voorbereid zijn en had ons overal voor ingeschreven. Totdat ik las waar Denise allemaal mee kan helpen. Een doula bij de bevalling vond mijn man niet echt nodig. Om toch een mooie middenweg te vinden heb ik Denise gevraagd om bij ons thuis voorlichting te komen geven over de bevalling. We hebben met elkaar de fases doorlopen, wat je kan verwachten en ze heeft mijn man drukpunten laten zien en samen oefeningen doorgenomen wat voor mij verlichtend kon zijn tijdens het bevallen en de zwangerschap. Ik ben naar de borstvoedingscursus geweest en de info avond over de pijnbestrijding in het ziekenhuis. Maar de middag dat Denise bij ons was, heb ik t meeste aan gehad. Veel informatie en alle aandacht voor onze vragen. Echt super fijn want ik kijk mede door de goede voorlichting van Denise heel positief terug op mijn bevalling!”

-ROOS

douladenise.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders