Doula in Amsterdam

Prive zwangerschapscursus Amsterdam

Als doula heb ik in de afgelopen 8 jaar inmiddels duizenden ouders voorbereid op de geboorte en meer dan 200 bevallingen mogen begeleiden. Variërend van thuisbevallingen in bad tot medische inleidingen en (spoed)keizersnedes.

Omdat ik in al die verschillende settings ruime ervaring heb opgedaan, kan ik een cursus op maat aanbieden. Ik leer ouders graag om zich voor te bereiden op het door hun gewenste scenario, maar neem ook vaak met hen door hoe ze met ademhalings- en ontspanningstechnieken de rust kunnen behouden als het toch anders loopt.

Het volgen van een privé zwangerschapscursus, bij jou thuis, is de manier om jou in je kracht te zetten en vertrouwen te krijgen dat jij de bevalling aan kunt.

Mind, body én partner voorbereid

Met deze cursus krijg je het totaalpakket!

 

Onderwerpen die aan bod komen

Wat maakt deze privé zwangerschapscursus uniek?

Als bonus ontvang je de “Guide to pregnancy, birth and beyond in Amsterdam” van Doula Denise, vol met persoonlijke tips rondom de zwangerschap, geboorte en kraamtijd, nutrilicious recepten + heel veel korting op producten en diensten van geboortewerkers.

De kosten voor de prive cursus aan huis zijn 297 euro.

Deze prijs is inclusief BTW en wordt door een aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.
Wanneer ik buiten Amsterdam moet reizen reken ik een kilometervergoeding van 0,29 cent.

Boek hieronder direct een afspraak in mijn agenda in

“Ik was zwanger van mijn eerste kindje. Niet te geloven wat er dan allemaal op je af komt. Een borstvoedingscursus hier, voorlichting pijnbestrijding daar. Ik wilde goed voorbereid zijn en had ons overal voor ingeschreven. Totdat ik las waar Denise allemaal mee kan helpen. Een doula bij de bevalling vond mijn man niet echt nodig. Om toch een mooie middenweg te vinden heb ik Denise gevraagd om bij ons thuis voorlichting te komen geven over de bevalling. We hebben met elkaar de fases doorlopen, wat je kan verwachten en ze heeft mijn man drukpunten laten zien en samen oefeningen doorgenomen wat voor mij verlichtend kon zijn tijdens het bevallen en de zwangerschap. Ik ben naar de borstvoedingscursus geweest en de info avond over de pijnbestrijding in het ziekenhuis. Maar de middag dat Denise bij ons was, heb ik t meeste aan gehad. Veel informatie en alle aandacht voor onze vragen. Echt super fijn want ik kijk mede door de goede voorlichting van Denise heel positief terug op mijn bevalling!”

-ROOS

douladenise.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders